ترخیص کالا از گمرک با شرکت بازرگانی شاهان پاشا در تهران

شرکت بازرگانی ترخیص کالا شاهان پاشا، به صورت تخصصی کلیه‌ی امور مربوط به ترخیص کالا از گمرک‌های گوناگون کشور را برای مشتریان خود انجام می‌دهد. در صورتی که قصد واردات کالا و ترخیص آن را دارید. از خدمات مشاوره رایگان ما استفاده نمایید.

خدمات ترخیص کالا شاهان پاشا

شرکت ترخیص کالا شاهان پاشا به شما کمک می‌کند تا چگونه و با چه مدارکی ترخیص کالا خود را انجام دهید تا هنگام صادر یا وارد کردن با مشکلی روبرو نشوید. برخی از خدمات شاهان پاشا را در قسمت بالا معرفی نمودیم. از دیگر خدمات و مراحل ترخیص کالا در شاهان پاشا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تکمیل کردن اسناد و تشکیل پرونده
  • تنظیم پیش نویس دور اظهاری
  • بررسی و تایید توسط کارشناس فن

مشاوره و ثبت سفارش ترخیص کالا از گمرک در تهران

گروه ترخیص کاری شرکت شاهان پاشا با اتکا به کارشناسان و حق العمکاران مجرب و متعهد خود توانسته اعتماد مشتریان را جلب کند. این گروه در تمامی مراحل تجارت شما در کنارتان خواهد بود و علاوه بر انجام تشریفات گمرکی در انجام امور خرید از فروشنده خارجی، انجام امور ثبت سفارش و دریافت مجوز های وزارت خانه های مربوطه از جمله صمت، سازمان غذا و دارو، جهاد کشاورزی، دفتر مقررات صادرات و واردات، اداره محیط زیست، وزارت دفاع، دریافت تخصیص ارز بانک مرکزی و… در کنار شما خواهد بود.

تمام اطلاعات خریدار و فروشنده تاریخ صدور و مدت اعتبار پیش فاکتور اطلاعات و مشخصات کامل کالا نظیر قیمت، مقدار، وزن، نوع بسته بندی و تعرفه گمرکی کالا کشور تولید کننده است.

ترخیص کالا از گمرک

ترخیص کالا به مراحل و فرآیند دریافت مجوز برای ورود و یا خروج کالا از گمرک یک کشور گفته می‌شود. یعنی انجام کلیه اموری که لازم است یک از کالا به صورت رسمی اجازه خروج و یا ورود داشته باشد. اینکار باعث می‌شود تا قاچاق کالا در کشور کنترل شود. در واقع ترخیص کالا یک مرحله در روند حمل و نقل بین المللی است که برای ۲ مرتبه صورت می‌گیرد. اولین مرتبه ترخیص کالا بعد از رسیدن کالاها به بندر کشور مبداء و قرارگیری در انبار گمرک است و دومین مرحله بعد از رسیدن کالا ها به بندر کشور مقصد و تخلیه در انبارهای گمرک کشور مقصد، صورت می‌گیرد.

مراحل ترخیص کالا از گمرک در شاهان پاشا

درخواست تخصیص ارز از بانک مرکزی

حواله خرید کالا

تعیین مسیر

گرفتن پرو و پکینگ لیست
null
بیمه شدن کالا ها

هماهنگی جهت انجام بازرسی‌های لازم در مبدا و مقصد

تشکیل پرونده برای تخصیص ارز و حواله بانکی

اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی

null
ارتباط با شرکت حمل و نقل بین المللی
null
گرفتن اسناد حمل از شرکت حمل و نقل

ترخیص کالا از گمرک چیست؟

هر کشور قوانین گمرکی مربوط به خود را دارد و نیاز به مدارک ویژه‌ای دارد به همین دلیل زمان انجام ترخیص کالا از گمرک هر کشور متفاوت است. دقت داشته باشید ترخیص کالا یک کار کاملاً تخصصی بوده و فرد مورد نظر باید به قوانین گمرک و دیگر آیین نامه‌های اجرایی تسلط داشته باشد. چرا که این قوانین مدام در حال تغییر هستند و اگر یک بازرگان اطلاعات کافی در این رابطه نداشته باشد، ممکن است خسارات جبران ناپذیری را متحمل شود. به همین خاطر بسیاری از افراد اینکار را به یک ترخیص کار محول می‌کنند. ترخیص کار در واقع یک نماینده از طرف صاحب کالا است که تمامی امور مربوط به گمرک را انجام می‌دهد. در ادامه این نوشته قصد داریم شما را به طور مفصل با موضوع ترخیص کالا، مراحل و مجوزهای لازمه آشنا کنیم.

مدت زمان و هزینه ترخیص کالا در شاهان پاشا چقدر است؟

مدت زمان ترخیص کالا بستگی به نوع کالا شما دارد که می‌خواهید وارد یا صادر کنید؛ ولی اگر کالای شما موادغذایی باشد، نسبت به کالایی که لوازم صنعتی است زودتر انجام می‌شود و در کل حدود سه ماه طول می‌کشد. ترخیص کالا از گمرک دارای یک سری هزینه بوده و بهتر است پیش از شروع فعالیت تجاری و بازرگانی از آن‌ها مطلع شوید. این هزینه‌ها شامل مواردی همچون: هزینه‌های بارگیری، تخلیه کالا، انبارداری، باربری، حقوق ورودی گمرک، مالیات کالاهای خارجی، آزمایشگاه، صفافی، کارشناسی کالا و… بوده و با توجه به قانون کشور محاسبه و از صاحب کالا دریافت می‌شود. بررسی این هزینه‌ها به شما کمک می‌کند تا هنگام ترخیص کالا با مشکل کمبود بودجه مواجه نشده و خیلی سریع کارهای خود را انجام دهید.

مزایای ترخیص کالا با شاهان پاشا

یکی از مهم‌ترین ویژگی شاهان پاشا این است که علاوه بر دارا بودن موقعیت مناسب و نزدیکی به استان تهران، از امکانات و شرایط انبارداری بسیار حرفه ای برخوردار است. انبارهای گمرک، مجهز به سردخانه هستند که جهت نگهداری کالاهای فاسدشدنی در نظر گرفته می‌شود.

ترخیص کالا از کلیه گمرکات ایران با شاهان پاشا

این ترخیص شامل انواع لوازم خانگی، آرایشی، موادغذایی و لوازم یدکی است که با حمل زمینی و دریایی انجام می‌شود.

چارت مراحل ترخیص کالا از گمرک

هماهنگی جهت انجام بازرسی‌های لازم در مبدا و مقصد

دریافت پرفرما و پکینگ لیست

اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی
تشکیل پرونده برای تخصیص ارز و حواله بانکی
null
ارتباط با شرکت حمل و نقل بین المللی
null

گرفتن اسناد حمل از شرکت حمل و نقل

تکمیل کردن اسناد و تشکیل پرونده
تنظیم پیش نویس دور اظهاری
بررسی و تایید توسط کارشناس فن

مدت زمان ترخیص کالا حدوداً سه ماه طول می‌کشد.

صفر تا صد ترخیص کالا

تجارت خوب مستلزم خرید و ثبت سفارش می‌باشد، که دانش و تجربه کافی در این زمینه می‌تواند کارهای ورود و ترخیص و همینطور تحویل کالا از گمرک را با حداقل هزینه و در سریع‌ترین زمان ممکن به انجام برساند. در ادامه تمامی اطلاعات لازم برای ترخیص کالا در کلیه گمرک های سراسر ایران و کلیه موارد مربوط به این موضوع را بیان می‌کنیم. اگر به فکر واردات و صادرات کالا هستید و در ایران سکونت می‌کنید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا با نکات طلایی این مقاله شگفت زده شوید.

ترخیص کالا چیست؟

ترخیص کالا مجوزی است که به شخص اجازه می‌دهد تا با مدارک لازم واردات و صادرات خود را انجام دهد. در تمامی روند واردات و صادرات از سایر کشورها به ایران، شما به صورت متداول نام ترخیص کالا را بارها خواهید شنید. این مقاله یک راهنمای جامع برای آشنایی با ترخیص کالا از گمرک، روند اجرا، هزینه‌های ترخیص، مراحل عضویت و شرکت‌هایی که این روند را انجام می‌دهند، می‌باشد.

ترخیص کار گمرک کیست و کار او چیست؟

به شخصی گفته می‌شود که با گرفتن حق وکالت از مالک کالا یا شرکت‌های بازرگانی می‌تواند ترخیص کار از گمرک را انجام دهد. ترخیص کار گمرک با دانش و مهارت کافی که از عملیات ترخیص کالا می تواند در زمان و هزینه شما صرفه جویی کند.

پیگیری ترخیص کالا از گمرک

انتخاب کارگزاری با سابقه و حرفه‌ای می‌تواند دشواری راه را تا حد زیادی هموار کند. زیرا که توجه و آگاهی داشتن به قوانین و مقررات گمرکی می‌تواند مسیر ترخیص کالا و تشریفات گمرکی را برای صاحب کالا هر چه هموارتر و سریع تر نماید.

عدم ترخیص کالا از گمرک

در تمامی گمرکات کالاهایی هستند که بنابه دلایلی صاحبان آن امکان اظهار به گمرک و ترخیص آن را پیدا نکرده‌اند و در انبارهای گمرک دپو شده‌اند.این توقف کالا در گمرک علاوه بر ضررهای مالی که برای صاحب کالا دارد(حق توقف کانتینر،هزینه انبارداری، فرسودگی کالا و…) به اقتصاد کشور هم ضرر سنگینی وارد می‌کند.

ترخیصیه چیست؟

سندی است که از طرف شرکت حمل و نقل (فورواردر، کریر) بلامانع بودن انجام تشریفات گمرکی توسط صاحب کالا را به گمرک اعلام می‌نماید.

مدارک لازم جهت ترخیص خودرو از گمرک

برای ترخیص خودرو از گمرک مدارکی مانند گواهی ترخیصیه، قبض انبار، گواهی کشور مبدأ، پیش فاکتور و فاکتور خرید، بیمه حمل و نقل، گارانتی خودرو، رسید نیاز است.

قوانین ترخیص کالا از گمرک

پس از انجام تشریفات گمرکی و پرداخت هزینه‌های گمرکی طی چندین مرحله، کالا از گمرک قابل ترخیص می‌شود.

۵ دلیل اصلی برای داشتن اطلاعات گمرکی

ترخیص کالا از گمرک مهم ترین بخش از فرآیند حمل و نقل بین المللی می‌باشد. در این قسمت، قبل از انجام هر اقدامی شما نیاز به داشتن دانشی تخصصی در خصوص گمرک و مراحل ترخیص کالای خود از گمرک دارید.

داشتن دانش و اطلاعات کافی در خصوص گمرک کشور مبدا و مقصد فواید بسیاری دارد که در لیست زیر به برخی از آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

  • جلوگیری از اتلاف وقت و ترخیص سریع کالا
  • جلوگیری از قاچاق شمرده شدن کالا
  • جلوگیری از هزینه مالیات و عوارض سنگین
  • کاهش هزینه‌های گمرکی از جمله انبارداری، حمل محصول و…
  • جلوگیری از ضرر و زیان‌های مالی سنگین

این موارد تنها ۵ دلیل مهم برای داشتن دانش و مهارت گمرکی است که در هر تجارت بین‌المللی بسیار تاثیر گذار خواهد بود. بسیاری از کالاها بعد از عبور از گمرک کشور مبدا و رسیدن به گمرک کشور مقصد، زمان بسیاری زیادی را در انبار های گمرک سپری می‌کنند.

مراحل ترخیص کالا از گمرک

یکی از مراحل مهم برای افرادی که در حوزه واردات و صادرات فعالیت می‌کنند، انجام تشریفات گمرکی و ترخیص کالا است. اینکار نیز مانند هر کار دیگری نیاز به طی مراحل مختلف دارد.

داشتن اطلاعات کافی در خصوص مراحل و اسناد ضروری ترخیص کالا از گمرک امری مهم برای سرعت در انجام کارها و تحویل به بهترین شکل ممکن کالا هاست. در این قسمت از مقاله سعی داریم تمامی نکات ضروری برای اجرای مراحل گمرک را در اختیار شما قرار دهیم.

به طورکلی مراحل ثبت درخواست کالا یا محصول به شرکت تولیدکننده در کشور مبدا کالا ارسال می‌شود و به دنبال آن پیش فاکتور به خریدار که می‌تواند شخص یا یک شرکت باشد ارسال می‌گردد. پس از بررسی اقلام معرفی شده در پیش فاکتور (pro-forma invoice ) و تایید آن یک فاکتور تجاری رسمی برای خریدار ارسال می‌شود که با نام commercial Invoice شناخته می‌شود. مبلغ ارائه شده در فاکتور تجاری باید قبل از شروع به ساخت یا ارائه محصول، تمام هزینه فاکتور پرداخت شود.

بعد از انجام تمامی کارهای صادراتی در کشور مبدا و عبور از گمرک مبدا به همراه پکینگ لیست و سایر مجوز ها باید اقدام به دریافت مجوز های لازم در کشور مقصد شوید. مثلاً در ایران نیاز به مجوزی شامل مجوز واردات، مجوز بهداشت و… می‌باشد که باید در سامانه جامع تجارت به آدرس www.NTSW.ir مراجعه کرد.

آموزش ثبت نام در سامانه ترخیص کالا

تمامی تاجرین برای انجام هرگونه واردات و صادرات باید ابتدا به سایت سامانه تجارت وارد شوند و از سویس های آنلاین آن برای سپری کردن مراحل گمرکی استفاده کنند. برای شروع کار باید یک صفحه کاربری در سامانه تجارت بسازید . برای این کار ابتدا به ادرس سایت https://www.ntsw.ir/ مراجعه کنید.

بعد از ثبت نام بایذ مدارک ضروری مورد نیاز سایت را بارگذاری کنید.
مدارک ضروری شخصی خود را از جمله این مدارک کارت ملی، شناسنامه، شماره موبایل به اسم خود تاجر، کد پستی، ایمیل و… آماده سازی کنید.
در پایان رمزی با امنیت بالا برای ورود خود وارد نمایید.

در این سایت شما مراحل اجرای گمرکی کالاهای خود را مشاهده می‌کنید و می‌توانید مراحل را در هر پیگیری و دنبال کنید.

در ادامه شما را با روند انجام مراحل ترخیص کالا آشنا خواهیم کرد.

  • تکمیل اظهارنامه در سامانه EPL

اولین قدم برای ترخیص کالا از گمرک، ثبت اظهار نامه در EPL است. در این سامانه باید اطلاعات مربوط به کالا را به صورت آنلاین وارد نمایید. در هنگام ترخیص کالا ارائه اظهارنامه گمرکی ضروری و لازم است. مدارک مورد نیاز برای اینکار نیز عبارتند از:

  • کپی کارت بازرگانی
  • بارنامه
  • ترخیصیه
  • اظهارنامه واردات قطعی کالا
  • فاکتور خرید
  • پیش فاکتور
  • مجوز ثبت سفارش
  • پروانه بهره‌برداری
  • بیمه نامه
  • کاتالوگ و بروشور
  • پروانه صادراتی
  • وکالت‌نامه رسمی
  • لیست عدل‌بندی
  • اعلامیه تامین ارز یا نامه برات
  • دیگر مجوزهای قانونی مثل استاندارد، گواهی بهداشت و…
  • بررسی مدارک توسط گمرک

در این مرحله اسناد شما توسط گمرک بررسی شده و در صورت تایید یک شماره ثبت یا همان کوتاژ برای شما اختصاص می‌یابد. این بدان معناست که اظهارنامه شما با یک شماره اختصاصی ثبت شده و مهر خواهد می‌شود.

  • کنترل کالا

در این مرحله از ترخیص کالا، لازم است کالای شما یکی از مسیرهای قرمز، زرد و سبز را طی کند. اگر کالای شما در مسیر زرد قرار گرفته باشد به این معناست که کالا باید توسط کارشناسان مربوطه ارزیابی و با اسناد ارائه شده مطابقت داده شود.

  • دریافت مجوزهای لازمه

اگر کالای شما برای ترخیص شدن نیاز به مجوز خاصی داشته باشد، باید نسبت به دریافت آن‌ها اقدام نمایید. از جمله این مجوزها می‌توان به گواهی قرنطینه، مخابرات و انرژی اتمی اشاره کرد.

  • بررسی و تطبیق نهایی کالا

کارشناسان گمرکی در این مرحله از ترخیص کالا دوباره اسناد شما را بررسی کرده و آن را با کالا تطبیق می‌دهند. همچنین مجوزهای مرحله قبل را نیز نظارت کرده و اگر مشکلی وجود نداشته باشد، آن را امضا و تایید می‌کنند.

  • پرداخت هزینه ترخیص کالا

بعد از تایید نهایی، صاحب کالا باید هزینه تعیین شده از طرف گمرک را پرداخت کند تا فیش پروانه سبز گمرک برای او صادر شود.

  • پرداخت هزینه انبارداری

بعد از صدور سند ترخیص کالا و دریافت قبض انبار، مجوز بارگیری کالای شما صادر شده و باید نسبت به پرداخت هزینه انبارداری اقدام نمایید. این هزینه در گمرک‌های مختلف می‌تواند متفاوت از یکدیگر باشد. این هزینه‌ها می‌تواند شامل هزینه تخلیه و بارگیری، مدت زمان رسوب کالا و بیمه کالا باشد.

  • خروج کالا از گمرک

پس از انجام دادن تمامی مراحل مربوط به ترخیص کالا، بیجک انبار برای شما صادر شده و می‌توانید وسیله نقلیه مورد نظر را وارد گمرک کرده و نسبت به خارج کردن کالای خود اقدام نمایید. در هنگام خروج نیز یکبار محموله شما بررسی می‌شود.

مجوزهای مربوط به ترخیص کالای وارداتی

یکی از مراحل مهمی که در هنگام ترخیص کالا باید انجام دهید، دریافت مجوزهای لازم و مربوطه است. از آنجایی که دریافت این مجوزها به زمان زیادی نیاز دارد، باعث می‌شود مدت زمان خروج کالا از گمرک طولانی شود. مجوزهایی که برای ترخیص کالای وارداتی نیاز دارید به شرح زیر هستند.

  • مجوز وزارت راه: در صورتی که کالا در زمینه حمل و نقل است باید نسبت به دریافت مجوز وزارت راه اقدام نمایید. برای دریافت این گواهی باید هزینه مربوط به آن را بنابر نرخ دولتی پرداخت نمایید.
  • گواهی استاندارد: یکی از اصلی‌ترین مجوزهایی که برای ترخیص کالا نیاز دارید، مجوز استاندارد است. برای اینکه بتوانید برای ورود کالا به کشور از گمرک تاییدیه بگیرید، کالای شما باید توسط آزمایشگاه‌ها بررسی شده و استاندارد بودن آن تایید شود. البته ممکن است در برخی موارد به خاطر کم و زیاد بودن کالاها و یا قیمت آن‌ها، نیازی به دریافت مجوز استاندارد نباشد.
  • مجوز وزارت بهداشت: اگر محصول شما در زمینه آرایشی و بهداشتی است باید گواهی وزارت بهداشت را دریافت نمایید. در این بررسی کالای شما از لحاظ صحت و سلامت و ایمنی مورد ارزیابی قرار گرفته و بعد از تایید، مجوز شما صادر می‌شود.
  • گواهی قرنطینه دامی و نباتی: اگر قصد وارد کردن دام و یا برخی نباتات مثل بذرهای گیاهی به کشور را دارید، باید از لحاظ سلامت و نداشتن بیماری مورد ارزیابی قرار بگیرند. در صورتی که در زمان بررسی هرگونه آلودگی در آن‌ها مشاهده شد، وارد کردن آن‌ها ممنوع خواهد بود.
  • دریافت گواهی انرژی اتمی: اقلامی مثل تلفن همراه، لیزرهای پزشکی، بی‌سیم‌ها و… نیاز به مجوز انرژی اتمی دارند. دقت داشته باشید از آنجایی که ورود برخی از کالاها به کشور ممنوع است، باید قبل از سفارش کالا آن را استعلام کرده و بعد کالا را سفارش دهید.
  • مجوز ارشاد: گواهی بعدی که در ترخیص کالاهایی مانند ماشین آلات و دستگاه‌های چاپ باید نسبت به اخذ آن اقدام نمایید، مجوز ارشاد است. البته در برخی از ماشین آلات جدید نیاز به بازرسی نبوده ولی اگر دست دوم باشد، بازرسی انجام شده و مجوز صادر می‌شود.
  • مجوز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان: اسباب بازی‌ها، کالاهای تزیینی و دیگر کالاهایی که مربوط به کودکان و نوجوانان است، برای ورود به کشور نیاز به مجوز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دارند تا کالا از لحاظ رده سنی مورد بررسی قرار بگیرد.

مجوزهای مربوط به ترخیص کالا از گمرک

برخی از اقلام مانند محصولات غذایی، لبنی، گیاهی، حیوانی، اسباب بازی‌ها، دارو، برندهای معتبر کیف، کفش، چمدان و محصولات شامل قانون کپی رایت نیاز به دریافت مجوز از سازمان‌های مربوطه دارند. دقت داشته باشید مجوز هر کالا متفاوت از کالاهای دیگر است و لازم نیست تمامی گواهی‌ها را به دست آورید. از جمله این مجوزها می‌توان به مجوز استاندارد، گواهی وزارت بهداشت، مجوز وزارت دفاع، سازمان انرژی اتمی، مخابرات و ارتباطات و… اشاره کرد.

دقت داشته باشید اگر کالای خود را به صورت قانونی از گمرک وارد کشور نکنید با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد و تحت پیگرد قانونی خواهید بود؛ بنابراین بهتر است هر مجوزی که نیاز دارید را دریافت کرده و سپس کالا را وارد کشور نمایید.

مدارک لازم جهت ترخیص کالا از گمرک

مدارک مورد نیاز برای اینکار به سه دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

مدارک مربوط به کالا

  • مشخصات کالا یا همان پروفرما
  • ترخیصیه
  • قبض انبار
  • گواهی مبدا
  • بیمه نامه
  • مجوزهای قانونی مثل گواهی استاندارد، بهداشت و…
  • گواهی بازرسی
  • بارنامه (علامت کالا، تعداد کانتینر، تعداد کالا و…)

مدارک مربوط به صاحب کالا

  • اصل و کپی کارت ملی
  • کارت بازرگانی و کپی از تمام صفحات آن

مدارک مربوط به نماینده صاحب کالا

  • معرفی نامه
  • دفترچه بیمه
  • اصلی و کپی کارت ملی
  • اصل وکالت نامه محضری

اظهارنامه گمرکی چیست؟

هنگامی که شما قصد واردات و یا صادرات یک کالایی را دارید، باید تمام مشخصات آن را به گمرک اعلام کنید. این مشخصات از طریق سندی به نام اظهارنامه گمرکی که در آن تمام مشخصات کالا درجه شده است به گمرک اظهار می‌شود. پر کردن این اظهارنامه الزامی بوده و طبق ماده 59 قانون گمرک، ترخیص کالا بدون ارائه اظهارنامه گمرکی وجود ندارد. همچنین برای دریافت دیگر مجوزهای مربوطه نیز به این سند نیاز خواهید داشت.

این سند توسط صاحب کالا و یا نماینده قانونی او پر شده و باید اطلاعات خواسته شده را به صورت دقیق و بدون هیچ کم و کاستی وارد نمایند. برخی از مواردی که در اظهارنامه گمرکی باید وارد شوند عبارتند از: تعداد کالا، وزن کالا، ارزش کالا، کشور مبدا و مقصد، شرکتی که کالا را وارد کرده، مشخصات گمرک و زمان ثبت کالا. همچنین برای اینکار به مدارکی همچون ترخصیه، بارنامه، گواهی مبدا، پیش فاکتور، لیست عدل بندی، کپی کارت بازرگانی، پروانه صادراتی، وکالت‌نامه و… خواهید داشت.

کوتاژ چیست؟

هنگام ترخیص کالا و در مراحل اول، شماره‌ای برای بار و یا کالا صادر می‌شود که به آن کوتاژ گفته می‌شود. این شماره کاملا یکتا بوده و از آن برای استعلام کالا در مراحل بعدی ترخیص استفاده می‌شود. البته گاهی به شماره کوتاژ، شماره سریال کوتاژ، شماره اختصاصی و یا شماره نقل قول گفته می‌شود. از جمله کاربردهای این کد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • پیگیری مجوزها تا زمان خروج کالا از گمرک
  • پیگیری صفر تا صد مراحل ترخیص کالا
  • اعتراض و یا شرکت در کمسیون‌های گمرک

اظهارنامه صادراتی

اظهارنامه صادراتی برای مشخص کردن کالاهای وارداتی و یا صادراتی برای گمرک بوده و در آن تمامی اطلاعات مربوط به واردات و صادرات درج می‌شود. چرا که گمرک در ابتدا از محموله و بسته شما هیچ اطلاعی ندارد و با استفاده از این اظهارنامه کالای شما را بررسی کرده و مجوزهای لازم برای ترخیص را صادر می‌کند.

حمل یکسره به چه معناست؟

حمل یکسره به این معناست که کالای مورد نظر بدون اینکه در گمرک توقف و یا تخلیه شود، به صورت یکسره از مبدا تا مقصد حمل می‌شود. در حمل یکسره کلیه تشریفات گمرکی بر روی وسیله نقلیه انجام شده و قبض انبار بر روی وسیله حمل صادر می‌شود.

بهترین شرکت ترخیص کالا کدام است؟

بسیاری از تاجرین و وارد کنندگان برای صرفه جویی در وقت، جلوگیری از درگیری با گمرک و کاهش هزینه های مالیاتی و گمرکی از همان ابتدای کار از ترخیص کار استفاده می‌کنند. ترخیص کار می‌تواند یک شخص ماهر یا یک شرکت ثبت شده رسمی باشد. انتخاب شرکت ترخیص رسمی و با تجربه بسیار مناسب تر از انتخاب یک شخص برای ترخیص کارهاست.
پیشنهاد ما انتخاب شرکت بازرگانی شاهان پاشا برای انجام تمامی مراحل حمل و نقل بین المللی شماست. همین حالا برای دریافت مشاوره تخصصی و رایگان با مشاورین ما تماس بگیرید تا به راحتی با کوتاه ترین زمان و کمترین هزینه ترخیص کالای شما از گمرک تمامی کشور ها انجام بپذیرد.

تفاوت حق العمل کار گمرک با ترخیص کار چیست؟

حق العمل کار تمامی کارها را به نیابت از صاحب کالا انجام داده و وکالتی از طرف او ندارد. اما ترخیص کار به نمایندگی از یک شرکت و یا یک فرد و با داشتن وکالت، تمام مراحل ترخیص کالا را انجام می‌دهد. همچنین ترخیص کار به عنوان نماینده وظیفه انجام تشریفات گمرکی را برعهده داشته و مسئولیتی در قبال بدهی و یا موارد دیگر ندارد.

ترخیص کالا از گمرک بدون ثبت سفارش چگونه است؟

برای کاهش رسوب کالاها در بنادر کشور قانونی تصویب شده که در آن کالاهای اساسی، کالاهایی که از طریق پست وارد کشور می‌شود، کالاهای عرضه شده در نمایشگاه‌ها، کالاهای مورد نیاز خانواده‌های مرز نشین، مواد اولیه کارخانجات تولیدی و… بدون نیاز به ثبت سفارش می‌توانند کالا را از گمرک ترخیص کنند.

سخن پایانی

مراحلی که در بالا در مورد ترخیص کالا گفته شد، نیاز به مهارت و تبحر و سابقه دارد؛ زیرا در این صورت است که می‌توان پیچیدگی‌های این مراحل را بدون مشکلی پشت سر بگذراند و اینکه یک فرد با تجربه می‌تواند کالا را از گمرک در زمان مناسب خارج کند. که این مراحل خیلی راحت با راهنمایی و مشاوره شرکت شاهان پاشا می‌توانید انجام دهید.

سوالات متداول حوزه ترخیص کالا

فهرست
تماس با ما